Selecteer een pagina

reserveren

het mooiste souvenir van je vakantie zijn vaak de minder tastbare zaken

Vaak zijn we geneigd om in actie te komen als we willen ontspannen of het leuk willen hebben, maar toch zijn het geuren, geluiden of zelfs stilte en andere minder tastbare zaken die je zult herinneren aan een prettige vakantie. Het boshuisje heeft alles in zich om die ervaring te geven. Heerlijk in slaap vallen als ’s avonds de overweldigende dennegeur de zintuigen prikkelt. Een gevoel van tevredenheid, veroorzaakt door eenvoud en puurheid.

vakantiehuis in Drenthe

 

Heb je behoefte aan rust, ruimte en comfort? Op zoek naar een vakantiehuis in de natuur? Wil je reserveren of heb je nog een vraag? Vul het formulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

informatie en reserveren

vakantiehuis in Drenthe

Een romantisch vrijstaand vakantiehuis in Drenthe aan de rand van het Drents-Friese Wold is de basis om tot rust te komen.

Maak een boswandeling of doe een picknick in het bos. Ervaar de heerlijke geur van dennennaalden en de rust en stilte. In koude tijden maak je het huisje extra aangenaam warm met de houtkachel. In de zomer kun je, als je stil bent, bezoek krijgen van nieuwsgierige herten en eekhoorntjes in de tuin.