Selecteer een pagina

voorzieningen

De inrichting van het vakantiehuis in Drenthe is sfeervol. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen om het gevoel van weldaad te verhogen; zoals de eikenhouten vloer en houtkachel.  Op de bovenverdieping zijn twee ruime slaapkamers, een toilet met wastafeltje (koud en warm water) en een ruime kast voor meegebrachte bagage. Op de begane grond is er een badkamer met ligbad, douche en apart toilet.  De nieuwe keuken is compleet ingericht om in alle rust iets lekkers op tafel te zetten: espressoapparaat voor kookplaat, oven, gaskookplaat, waterkoker en vaatwasmachine.

Het boshuisje leent zich om je terug te trekken met een boek op de bank bij de houtkachel of een spelletje met elkaar te doen. Mocht je toch behoefte hebben aan het contact met de rest van de wereld, dan is er gelukkig ook wifi aanwezig. 

Ontbijten in je eigen tuin, mijmeren in de hangmat en voor de kinderen alle ruimte in en om het vakantiehuis. Genoeg voorzieningen op het park om bij slecht weer te spelen (er is een speelzolder), te zwemmen (binnenbad) of gebruik te maken van het restaurant. 

Niet ver van het park kun je een verkwikkende duik nemen in het Blauwe Meer. En bovenal stap je vanuit je vakantiehuis zo het bos in en kun je eindeloos wandelen of fietsen..

landgoed ’t Wildryck

 

Het huisje staat op het prachtige landgoed ’t Wildryck. Op het landgoed zijn vele faciliteiten waar je vrij gebruik van kunt maken, waaronder overdekt zwembad, kinderboerderij, speelzolder, pannaveld en beachvolleybalveld. Bij de receptie kun je fietsen, bolderwagens en skelters huren Tevens is er een wasserette aanwezig mocht dat nodig zijn. Het huisje heeft een eigen parkeergelegenheid voor een auto en bij de ingang/receptie is voldoende extra parkeerruimte mocht het nodig zijn. Tevens is daar een oplaadpunt voor elektrische auto’s. 

Sfeervol vakantiehuis in Drenthe

begane grond (als de verbouwing klaar zullen nieuwe foto’s geplaatst worden)

landgoed ’t Wildryck

bovenverdieping

omgeving