Drenthe heeft nog ruimte. Ruimte voor ervaring.

RESERVEREN

De inrichting van het vakantiehuis in Drenthe is sfeervol. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen om het gevoel van weldaad te verhogen; zoals de eikenhouten vloer en houtkachel.  Op de bovenverdieping zijn twee ruime slaapkamers, een toilet met wastafeltje (koud en warm water) en een ruime kast voor meegebrachte bagage. Op de begane grond is er een badkamer met ligbad, douche en apart toilet. 

Het boshuisje leent zich om je terug te trekken met een boek op de bank bij de houtkachel. Mocht je toch behoefte hebben aan het contact met de rest van de wereld, dan is er gelukkig ook wifi aanwezig. 

Of je nu wilt ontbijten in de tuin, een boek leest bij de houtkachel. mijmert in de hangmat. Korte of eindeloze lange wandelingen wilt maken in het bos, of juist een verkwikkende ochtend- of avondduik neemt in het nabij gelegen Blauwe Meer. De rust komt..

WoonoppervlakteWoonoppervlakte 97m2

coffee 2 iconKeuken

 

 

Landgoed ’t Wildryck

 Het huisje staat op het prachtige landgoed ’t Wildryck. Op het landgoed zijn vele faciliteiten waar je vrij gebruik van kunt maken, waaronder overdekt zwembad. Bij de receptie kun je fietsen huren. Het huisje heeft een eigen parkeergelegenheid voor een auto en bij de ingang/receptie is voldoende extra parkeerruimte mocht het nodig zijn. Tevens is daar een oplaadpunt voor elektrische auto’s. 

landgoed ’t Wildryck

omgeving