Huisregels

Update: mei 2021

Om het voor iedereen een prettig verblijf te maken zijn er huisregels opgesteld.

 

 1. Bij uw vakantiehuis mag 1 auto geparkeerd staan. Mocht u met meerdere auto’s komen dan is er voldoende parkeer gelegenheid bij de ingang van het park. Let op de toegestane snelheid van 15 km per uur.

 2. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 3. Het huisje is rookvrij. Tijdens droge zomers kunnen peuken al een bosbrand veroorzaken. Denkt u daarom ook aan het opruimen van peuken en deze niet in de tuin achterlaten maar in de daarvoor bestemde asbak. 

 4. De Marley bluetooth speaker geeft een prachtig geluid. Luister heerlijk naar uw favoriete muziek, maar na 22.00 uur wil iedereen genieten van de rust.

 5. Vuur stoken mag niet vanwege brandgevaar. Gelukkig heeft het huisje een houtkachel waar je tijdens koude avonden heerlijk kunt genieten van vuur.

 6. Waxine kaarsen zijn aanwezig, laat ze niet onbeheerd achter.

 7. Gasten zijn welkom, maar bezoek hiervan dient vooraf aan ons kenbaar gemaakt te worden. Auto’s van bezoekers dienen te worden geparkeerd op de parkeerplaats aan de ingang van het park. Het is niet toegestaan dat uw (dag)bezoek blijft overnachten, zonder onze toestemming en wetenschap.

 8. Het boshuisje is bestemd voor recreatie en als (schrijf)werkplek. Het huisje is niet bestemd voor het vieren van feestjes & partijen met meerdere personen zonder toestemming van de verhuurder.

 9. Het niet toegestaan 1 of meerdere tenten bij de woning te plaatsen. 

 10. Het is niet toegestaan het bedlinnen en overig beddengoed mee naar buiten te nemen.

 11. Bij vertrek dient u het gebruikte bedlinnen van de bedden te halen en in de wasmand te leggen. In beide slaapkamers en in de badkamer staat een rieten wasmand.

 12. Meubilair voor binnen dient ook binnen in huis te blijven, gelieve stoelen etc. binnen te laten.

 13. Parasol (indien aanwezig) intrekken bij harde wind en regen.

 14. Het is niet toegestaan te frituren in de woning.

 15. Het meenemen van elektrische apparaten die veel energie behoeven (denk aan heaters/zonnehemel etc.) is niet toegestaan.

 16. Heeft u schade of breuk gemaakt, wees zo netjes en meldt het ons.

 17. Wegens brandgevaar, het huisjes staat immers in het bos, hebben we geen BBQ,s. U mag wel bbq-en op uw zelf meegenomen elektrische bbq. 

 18. Het ophangen van slingers dmv plakband, tape, dubbelzijdig plakband, spijkers, punaises  etc en het gebruik van confetti/crepe papier ed. is niet toegestaan. 

 

Indien de huisregels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor passende maatregelen te nemen en eventuele kosten die hieruit voortvloeien, geheel of gedeeltelijk te verrekenen.

 

Een schoon Boshuisje voor iedereen.

Het huisje wordt na bezoek schoongemaakt. Een schoon vinden wij erg belangrijk!

 

Wat vragen wij van u bij vertrek?

 1. Vaatwasmachine dient voor vertrek leeg te zijn, evenals de koelkast.  

 2. De vuilniszakken van de kleine emmers in de wc’s en badkamer kunt u, bij vertrek, samen met de vuilniszak uit de keuken storten in de daarvoor bestemde milieustraat. Deze bevindt zich bij het hoofdgebouw.

 3. Dit geldt ook voor lege flessen en karton.

 

Wij vertrouwen op deugdelijk gebruik van het huisje. De huursom is altijd inclusief schoonmaak en we vragen geen borgsom. Dit wederzijds vertrouwen biedt gemak en behoud van kwaliteit. Mochten er tijdens uw verblijf mankementen of problemen zijn, laat het ons direct weten, zodat wij er gelijk iets aan kunnen doen/verhelpen.
 

 
Klachten of suggesties


Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren en er direct en nog tijdens uw verblijf iets aan kunnen doen. 

Als gast bent u aansprakelijk voor ontstane schade tijdens uw verblijf en verplicht dit per omgaande te melden, ook schades veroorzaakt door uw medegasten etc. Schades/breuk, die reeds bij aankomst aanwezig of zichtbaar zijn, dienen gelijk bij aankomst gemeld te worden. Achteraf melden van schades/breuk etc. kunnen wij niet meer herleiden/toekennen en komen voor rekening van de huidige huurder.