Selecteer een pagina

contact

huisje huren in het bos

Wil je een huisje huren in het bos, neem contact me op of vraag informatie aan over het leukste en meest relaxte boshuisje in het mooie Drentse bos.

­ 06-526 89 565  Ι  ­ info@hettykerssies.nl

­’t Hertenspoor 21
7981 KA  Diever

Een fijne vakantiewoning in het bos. Ondanks dat het huisje op het luxe park ’t Wildryck staat, merk je daar niets van. Het is zo opgezet dat elk huisje vrijstaat. Bij het boshuisje kun je ongestoord en ongezien op de twee terrassen buiten genieten. Je stapt zo vanuit je huis het bos in. 

begeleiding bij stress en rouw

Ik bied exclusieve, individuele trajecten om op adem te komen ten tijde van een burn-out of proces van verliesverwerking. Tijdens een periode van  12 weken begeleid ik je en is er de mogelijkheid om je een midweek terug te trekken voor intensieve begeleiding. Kijk om mijn website www.hettykerssies.nl voor meer informatie of neem contact met me op.