Selecteer een pagina

kuurweek

burn-out herstel in Drenthe en ondersteuning bij verliesverwerking

Het boshuisje in Drenhte, waar rust ruimte en comfort te vinden is, is tevens de plek om te herstellen tijdens een burn-out  of op adem te komen tijdens een periode van verliesverwerking. Op maat gemaakte begeleidingstrajecten inclusief een week op deze locatie. Kijk voor meer informatie over de begeleidingstrajecten voor Burn-out herstel  en rouw op mijn site of neem contact met mij op.

programma

Herstellen van een burn-out of bij verliesverwerking krijgt een extra boost door je even terug te trekken van de drukte van alle dag en je aandacht voor jezelf te hebben.  Een week kan alleen of met een vriend(in) of partner, en wordt geheel op persoonlijke behoeften, wensen en mogelijkheden worden afgestemd.

Dat kan van stilte wandelingen, coaching tot aan een geheel verzorgde vastenkuur. Altijd met voldoende vrije momenten om zelf de mooie omgeving te verkennen, een boek te lezen, een heerlijk warm bad te nemen of te genieten van de bostuin.

meer informatie

Meer informatie over de vastenkuur kun je vinden op mijn persoonlijke website www.hettykerssies.nl 

Hee Hetty,
Ik wilde nog even laten weten dat het heerlijk was deze vastenperiode. Zit weer lekker in mijn lijf en ben momenteel nog erg aan het zoeken en voelen. Dat is nog wel een lastige. Het ontbreekt me soms nog aan energie en tijd… Komt tijd komt raad. Ik vind het een fantastische weg…

Carolien

Ik vind het helemaal super hoe je het traject en de kuur in elkaar hebt gezet! Los daarvan vind ik het enorm leerzaam, want ik kom in de voorbereidende fase al van alles in mezelf tegen rondom wat voedend voor mij is, dus eye-openend.

Alice

Ik vond het echt een heel fijne kuur. Zorgvuldig opgebouwd, informatie voor elke dag. Het heeft zeker bijgedragen aan mijn bewustwording.

Inge

Alweer een jaar geleden dat ik deze kuur heb gedaan. Mensen die dichtbij mij staan weten wat voor impact dit heeft gehad op mijn gezondheid!! Ik ben na een jaar nog steeds zo ontzettend blij en dankbaar voor alles wat goed gaat met mij. Lieve Hetty Kerssies ga zo door met alles wat je doet, jij verandert zoveel!! Dank je wel xxx

Clarinda